Хто може підказати, який краще взяти айфон для своєї дружини? Хочу зробити їй такий банальний, але приємний подарунок. Цього року вийшов новий айфон і в лінійці стало більше моделей, яку вибрати навіть і не знаю.
Який краще взяти айфон
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22022-11-27 13:09:53
Можливо, ви порадилися б зі своєю дружиною щодо того, яку модель вибрати. Мені здається так було б на багато простіше вирішити що саме вибрати і в якому саме кольорі ваша дружина хоче собі айфон, зараз дуже багато варіантів різних.
Поделиться32022-11-27 13:10:05
Я хотів би піднести новенький айфон для своєї дружини як подарунок-сюрприз, тому якось не хочеться псувати момент несподіванки. Я думаю, що найбільш безпрограшним варіантом буде взяти про макс, хто від такого відмовиться?
Поделиться42022-11-27 13:11:28
Ось щодо про макс ви це точно сказали, мені здається будь-хто, хто хоча б трохи цікавиться айфонами, буде радий моделі про макс, тим більше айфону цього року. Ви можете купити iPhone 14 Pro Max https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … 4_pro_max/ в золотому кольорі, на 256 гігабайт. Такий айфон буде коштувати близько 73-74 тисяч гривень, не дуже то дорого, для такого потужного смартфона У цьому смартфоні поєднується практичність, камера, витончений дизайн Я купив собі такий і дуже задоволений своїм вибором, тільки ось я вибрав в чорному кольорі Deep Purpl, це новий колір і він дуже заворожує.
Поделиться52023-08-18 09:38:52
І я хочу купити айфон, тільки не знаю, яку саме обрати модель.
Поделиться62023-08-18 10:17:36
Як варіант, можна купити айфон 12 Чудовий дисплей, відмінні динаміки, хороша автономність. Чудова якість знімків, розширений динамічний діапазон. І звичайно ж, гарний дизайн)
Поделиться72023-08-30 11:45:54
Если ваш бюджет позволяет, то безусловно последний. Если же ограничены в деньгах, то можно и 11 брать - будете довольны.