Сайт Секретки

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Сайт Секретки » ♥Обсуждальник♥ » Який краще взяти айфон

Який краще взяти айфон

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Хто може підказати, який краще взяти айфон для своєї дружини? Хочу зробити їй такий банальний, але приємний подарунок. Цього року вийшов новий айфон і в лінійці стало більше моделей, яку вибрати навіть і не знаю.

0

2

Можливо, ви порадилися б зі своєю дружиною щодо того, яку модель вибрати. Мені здається так було б на багато простіше вирішити що саме вибрати і в якому саме кольорі ваша дружина хоче собі айфон, зараз дуже багато варіантів різних.

0

3

Я хотів би піднести новенький айфон для своєї дружини як подарунок-сюрприз, тому якось не хочеться псувати момент несподіванки. Я думаю, що найбільш безпрограшним варіантом буде взяти про макс, хто від такого відмовиться?

0

4

Ось щодо про макс ви це точно сказали, мені здається будь-хто, хто хоча б трохи цікавиться айфонами, буде радий моделі про макс, тим більше айфону цього року. Ви можете купити iPhone 14 Pro Max https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … 4_pro_max/ в золотому кольорі, на 256 гігабайт. Такий айфон буде коштувати близько 73-74 тисяч гривень, не дуже то дорого, для такого потужного смартфона У цьому смартфоні поєднується практичність, камера, витончений дизайн Я купив собі такий і дуже задоволений своїм вибором, тільки ось я вибрав в чорному кольорі Deep Purpl, це новий колір і він дуже заворожує.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/w/wwen_iphone14pro_q422_deep-purple_pdp-images_position-1a_2.jpg

0

5

І я хочу купити айфон, тільки не знаю, яку саме обрати модель.

0

6

Як варіант, можна купити айфон 12 Чудовий дисплей, відмінні динаміки, хороша автономність. Чудова якість знімків, розширений динамічний діапазон. І звичайно ж, гарний дизайн)

0

7

Если ваш бюджет позволяет, то безусловно последний. Если же ограничены в деньгах, то можно и 11 брать - будете довольны.

0

Вы здесь » Сайт Секретки » ♥Обсуждальник♥ » Який краще взяти айфон

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно