Привіт, друзі! Я хочу придбати ноутбук для роботи, але не хочу переплачувати за бренд. Який вибрати недорогий ноутбук, щоб він працював швидко і без глюків? Та де можна подивитися варіанти?
Вибір ноутбука для роботи
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-04 17:59:59
Я рекомендую звернути увагу на бренд Acer. У них є моделі ноутбуків з хорошим співвідношенням ціни і якості. Зокрема, я можу порекомендувати Acer Aspire 5 A515-56-50RS.
Поделиться32023-03-04 18:00:22
Я б запропонував вибрати ноутбук Asus VivoBook S15 s533. Цей ноутбук відмінно підходить для роботи, має хорошу продуктивність і якісний дисплей. До того ж, він стильний і легкий вагою.
Поделиться42023-03-04 18:00:41
Якщо ви шукаєте недорогий ноутбук https://zhuk.ua/noutbuky/ для роботи, то я б порекомендував ноутбук Lenovo IdeaPad 5 14are05. Він має потужний процесор AMD Ryzen 5 4500U, який забезпечить швидку роботу, а також 14-дюймовий Full HD дисплей з гарною передачею кольору. Крім того, він має досить великий обсяг оперативної пам'яті і швидкий SSD накопичувач, що дозволяє запускати додатки швидко і без проблем.
Ноутбук також має зручну клавіатуру з підсвічуванням і численними портами для підключення пристроїв. Як на мене, це відмінний вибір за свою ціну.