Сайт Секретки

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Сайт Секретки » ♥Обсуждальник♥ » Шукаю надійний зоомагазин

Шукаю надійний зоомагазин

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім добрий день. У нас вдома живе папуга, пес і є акваріумні рибки. Хочу для них купити якихось кормів, вітамінів, для папуги нову клітку, для котів вітамінів. Порадьте мені зоомагазин, де можна зробити такі покупки не за всі гроші світу. Буду вдячна за поради.

Отредактировано romina (2023-03-17 19:42:17)

0

2

Вітаю. Ну, у вас вдома теж є різні тварини, тільки немає рибок. Я своїм вихованцям все купую в одному перевіреному зоомагазині, де завжди доступні ціни. Можу поділитись з вами інформацією.

0

3

Чесно кажучи, для доньки стараюся. Вона в мене дуже любить домашніх тварин. Недалеко від нашого будинку був один зоомагазин, але він закрився і до найближчого їхати приблизно годину. От і шукаю в інтернеті щось. Підкажіть, де ви купуєте?

0

4

Я вам можу порадити чудовий інтернет-магазин зоотоварів MasterZoo. Довіряю йому вже не один рік. В наявності завжди великий вибір товарів для тварин https://masterzoo.ua/ua/ для папуг ви можете знайти багато різних клітин, кормів, іграшок, ласощів. Для рибок теж є все, що потрібно. Так само і для котів. Переходьте на сайт магазину та робіть покупки. Асортимент вас приємно здивує. Вам сподобається, а ваші вихованці будуть задоволені. Бажаю вдалих покупок.

Отредактировано Любава (2023-03-17 19:50:15)

0

Вы здесь » Сайт Секретки » ♥Обсуждальник♥ » Шукаю надійний зоомагазин

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно