Привіт, хотів би запитати вашу думку щодо купівлі самоката. Які характеристики мають бути у самоката, щоб бути зручним для щоденного використання в місті? Я тільки починаю вивчати цю тему, тому буду вдячний за будь-яку пораду.
Порадьте самокат
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-26 15:02:28
Звичайно, ми можемо тобі допомогти. Я вже кілька років їзджу на самокаті, тому можу сказати, що головне - це вага і компактність самоката. Також зверни увагу на розмір коліс і матеріал рами. Якщо їздитимеш по асфальту, то варто зупинити вибір на моделі з більшими колесами та м'якими амортизаторами. Рама повинна бути стійкою, але легкою. Не забувай про ручку керування, яка має бути зручною та надійною.
Поделиться32023-04-26 15:02:44
Дуже дякую за поради! А якщо говорити про бренди, то які варіанти можна розглядати? Чув про Xiaomi і Razor, але ще не маю чіткої уяви про інші виробники. Що можеш про них розповісти?
Поделиться42023-04-26 15:03:39
Привіт, хотів би запитати вашу думку щодо купівлі самоката. Які характеристики мають бути у самоката, щоб бути зручним для щоденного використання в місті? Я тільки починаю вивчати цю тему, тому буду вдячний за будь-яку пораду.
Раджу звернути увагу на каталог самокатів https://allo.ua/ua/samokaty/ тут можна знайти великий вибір моделей різних виробників з різною ціновою політикою. Якщо брати за основу Xiaomi та Razor, то можна порівняти їхні моделі з іншими брендами, наприклад, Globber, Micro та Hudora.
Щодо конкретних моделей, то раджу звернути увагу на Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 або Razor A5 Lux Scooter. Обидва самокати мають великі колеса, зручну раму, та взагалом вони дуже вдосконалені.