Було б добре замінити термопасту на моєму комп'ютері. Але я абсолютно не впевнений, як це робити самостійно. Можливо, ви знаєте, до кого звернутись для допомоги у цьому питанні? Чи може хтось з вас вже робив це самостійно і може дати пораду?
Хто займається заміною термопасти ви чи майстер?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-04-17 11:30:11
Якщо говорити про заміну термопасти, то я це робив нещодавно. Вирішив звернутись до фахівців з компанії TELEMART. Вони не тільки замінили термопасту, але й здійснили чищення системи охолодження для ПК. Результатом залишився дуже задоволений, температура процесора знизилась на кілька градусів, і ПК став працювати набагато тише.
Поделиться32024-04-17 11:30:36
Так, підтверджую, що TELEMART - це дійсно професіонали у цій справі. Я звертався до них для заміни термопасти та чищення системи охолодження для ПК, і все пройшло бездоганно. Вони оперативно вирішили всі проблеми і залишили ПК у відмінному стані. Рекомендую їх послуги всім, хто потребує таких послуг.
Поделиться42024-04-17 11:31:06
Коли я звернувся до компанії TELEMART для заміни термопасти та чищення системи охолодження https://telemart.ua/ua/products/zamena- … lajdeniya/ для мого ПК, я отримав вражаючий досвід обслуговування. Починаючи з моменту контакту з ними, відразу відчував професіоналізм та увагу до деталей.
Після того, як їхні фахівці визначили проблему, вони оперативно втрутилися і вирішили її, використовуючи найсучасніші технології та матеріали. Результати були помітні миттєво - температура мого процесора значно знизилась, а шум охолоджуючої системи майже повністю зник.
Крім того, їхні фахівці були дуже доброзичливими та готовими відповісти на всі мої запитання щодо технічних аспектів мого ПК. Вони пояснили мені процес роботи, рекомендували певні налаштування для оптимальної роботи системи охолодження і навіть порадили щодо подальшого обслуговування.